web analytics

Ziua Nonviolenței:
un apel la comunicare empatică

București, 27.10.2023

Asociația pentru Comunicare Nonviolentă organizează în perioada 30 septembrie – 15 octombrie o serie de evenimente în șapte localități din România pentru a marca ziua de naștere a lui Mahatma Gandhi și mesajul său de pace și nonviolență globală. 

Ziua Nonviolenței își propune să aducă către publicul din România explorarea nonviolenței și a strategiilor eficiente de a transforma în mod pașnic conflictele dintre oameni. Programul evenimentelor va include: ateliere de comunicare nonviolentă, meditație, muzică și mișcare conștientă. Evenimentele vor avea loc în București, Brașov, Cluj-Napoca, Brodina(Suceava), Constanța, Timișoara și Iași. 

Vă încurajăm să participați și să contribuiți la crearea unei lumi în care nonviolența și înțelegerea reciprocă sunt valorile centrale. Cu toții avem potențialul de a deveni agenți ai schimbării și de a construi o societate mai pașnică și mai empatică. Pentru înscrieri puteți accesa pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/204380025977145

Misiunea Asociației pentru Comunicare Nonviolentă este aceea de a face cunoscută și practicată Comunicarea Nonviolentă în România și de a fi un model în ceea ce privește conștiința CNV. De asemenea, suntem aici pentru a proteja integritatea procesului Comunicării Nonviolente conceput și dezvoltat de Marshall B. Rosenberg. Facem acest lucru prin a ne sprijini și inspira unii pe ceilalți, dezvoltându-ne împreună și căutând în permanență oportunități de colaborare. Suntem o organizație care funcționează conform principiilor Comunicării Nonviolente și suntem conectați la o rețea globală a trainerilor CNV prin Center for Nonviolent Communication.