web analytics

Sala de clasă

Bine ai venit în sala de clasă – acesta e locul unde găsești toate informațiile pentru a participa la festival.

Ateliere live 

Când un pătrat luminează … sala de clasă este deschisă și te poți alătura. Tot ce trebuie să faci este să dai click și vei intra în sala de clasă unde are loc atelierul.

'

Ai nevoie de ajutor?

Te rugăm să verifici mai întâi secțiunea de FAQ (Frequently asked question / întrebări frecvente) … e foarte posibil să găsești acolo răspunsul la întrebarea ta.

Dacă nu găsești informația de care ai nevoie, ne poți contacta pe email, dând click pe butonul de mai jos. În cazul în care ai nevoie urgentă de asistență pe durata festivalului, te rugăm să ne lași un număr de telefon în email, ca să te putem contacta cât mai repede.

Cafenea virtuală

Cafenea virtuală
Oferte și programe viitoare

Imaginează-ți un festival fizic, în care există un loc central de întâlnire, unde poți să ai o conversație la o cafea, să discuți un anumit subiect cu alte persoane, într-un mic grup undeva într-un colț sau să primești sprijin individual sub formă de ascultare empatică cu unul din traineri. Aceasta este Cafeneaua Virtuală.

Cafeneaua virtuală va fi disponibilă pe întreaga durată a festivalului – atât în pauze, cât și în timpul derulării atelierelor. Așa că dacă niciun atelier nu te atrage, ia în considerare și această opțiune. Gazda cafenelei te va primi și te va ghida, în funcție de ce îți dorești: un breakout room pentru o întâlnire individuală / ascultare empatică / suport tehnic. Sau poate doar ai chef să schimbi o vorbă.

Programul festivalului

Aici poți găsi programul complet al festivalului – dând click pe atelierul de care ești interesat/ă vei putea vedea detalii despre conținutul sesiunii și despre trainer(i).

Pentru a veni în ajutor acelora dintre voi care suferă de FOMO (Fear of missing out / Frica da a nu rata ceva), ne-am propus să punem la dispoziție înregistrările sesiunilor în maxim o oră după terminarea lor. Ele vor rămâne disponibile timp de încă 6 luni, pentru a-ți oferi suficient timp de a viziona tot ce îți dorești.

Program

Concurs

Participanții înscriși la Festivalul de Comunicare Nonviolentă vor avea posibilitatea să câștige, prin tragere la sorți, unul din următoarele premii:

  • un pachet de cărți de parenting, oferit de Editura Herald
  • un Jurnal de empatie, cu exerciții de explorare interioară, oferit de Alexandru Moldovan, trainer certificat CNVC
  • acces cu 50% reducere la programul on-line “De la mamă la fiică“, oferit de Oana Răgălie și Monica Reu, traineri certificați CNVC
  • o sesiune de coaching 1:1 gratuită, pe tema conflictelor, oferită de Maria Stoica, mediator CNV
  • un Ebook – Mediation with Nonviolent Communication, autor Liv Larsson, mediator și trainer certificat CNVC
  • o sesiune gratuită de ascultare empatică, în limba engleză, oferită de Deborah Bellamy, trainer certificat CNVC


Duminică, în ultima zi a festivalului, participanții plătitori vor primi un email cu un număr. Acest număr va intra la tragerea la sorți ce va avea loc în cadrul sesiunii de închidere, duminică, 12 februarie, de la ora 20. Câștigătorii vor fi anunțați prin email, unde vor primi și detaliile cu privire la modalitatea de intrare în posesie a premiilor.