web analytics

Relații Extraordinare

Relații Extraordinare
– călătorie de transformare a relațiilor tale importante –

Relații Extraordinare este un program de 6 luni, creat sub forma unei călătorii de transformare a relației cu tine și cu cei apropiați, pentru a-ți aduce mai multă grijă de tine, înțelegere, compasiune, alegeri conștiente, pace și armonie.

Acest program este pentru tine, dacă:

 » Ai tendința să renunți la nevoile tale și să le prioritizezi pe ale celorlalți

 » Ai o reținere în a spune ce gândești și ce se întâmplă în tine, de teamă că vei afecta relația

 » Ai tendința de a fugi de momentele de conflict pentru a nu pierde relațiile importante

 » Te temi de momentele tale de furie, nu știi ce să faci cu furia ta și cum să o trăiești, atunci când se manifestă

 » Îți vine greu să spui NU și să pui limite care te servesc

 » Iei personal, ca pe un atac sau desconsiderare, multe dintre mesajele grele venite din partea celor apropiați

 » Nu știi cum să-ți identifici și să-ți exprimi apăsările, nemulțumirile, emoțiile intense și nevoile tale neîmplinite

 » Vrei să te faci auzit(ă) și nu știi cum

 » Nivelul criticii și vinovăției de sine sunt ridicate 

 » Uiți să ai grijă de tine sau te lași pe ultimul loc în îndeplinirea nevoilor tale

Program

 ~ Programul este o călătorie cu prezență și atenție către sine, alături de un grup restrâns de oameni ca tine, hotărâți să se sprijine reciproc.

 ~ Setarea unui cadru intim, sigur și blând, cu respect pentru ritmul de lucru al fiecăruia, este foarte importantă pentru noi, astfel ca tu să poți explora deschis și cât mai prezent această călătorie.

 ~ Programul este conceput să fie parcurs pe perioada a șase luni în care ne vom întâlni lunar într-o zi de sâmbătă, în cadrul modulelor de training online.


În fiecare lună abordăm o temă, îi dăm răgaz, ca mai apoi să trecem, împreună dar și separat, la următoarea temă, până când ajungem, tot împreună, mai încrezători, mai autentici, mai eliberați de poveri și cu mai multe răspunsuri la sfârșitul acestei călătorii.

Pauzele între sesiunile lunare sunt și ele gândite și necesare astfel încât să îți ofere spațiul necesar chestionării, înțelegerii și integrării fiecărei teme lunare.

Această călătorie este concepută în jurul a patru dimensiuni de explorare:

 1. Relația cu tine – stimuli, semnale emoționale și semnificația lor, cum să-ți gestionezi reacțiile automate, cum să ceri ce ai nevoie, cum să îți rămâi aproape chiar și în momente dificile

 2. Relația cu oamenii care contează în viața ta  – care sunt nevoile lor, ce vor ei de fapt de la tine, cum să le fii alături în situații de criză și să contribui la binele lor, ținând cont și de nevoile tale

 3. „Dansul comunicării” – cum să ajungi la un nivel mai profund de apropiere și înțelegere reciprocă, cum să vă rezolvați conflictele în moduri care să funcționeze pentru amândoi, cum să oferi feedback cu grijă și să păstrezi dialogul deschis

 4. Bucuria vieții – cum să-ți creezi acea viață împlinită la care visezi, cum să celebrezi viața, să intri în contact cu recunoștința și aprecierea și să le exprimi


6 module de training online

» 19 noiembrie – Înțelege-te pe tine

» 17 decembrie – Învața să te exprimi autentic

» 21 ianuarie – Ascultă-i pe ceilalți

» 18 februarie – Tranziția de la conflict la conectare

» 18 martie – Compasiunea de sine

» 22 aprilie – Integrare și perspective de viitor

Fiecare întâlnire lunară va avea loc online, în intervalul 10:00 – 13:00 și 14:00 – 17:00.

Pe parcursul acestor ore alternăm aspecte teoretice cu aplicații practice în situațiile tale de viață și le explorăm în grup, beneficiind de un sprijin real, spontan și valoros din partea trainerilor certificați.

Resurse bilunare

Videoclipuri și articole pe diverse subiecte și idei atent pregătite, pe care să le poți parcurge și utiliza în ritmul tău. Exemple: Gestionarea furiei, rușinii și vinovăției; Cum pui limite și spui NU; Repararea relației după deconectare.

Coaching individual

3 Sesiuni de coaching individual cu unul din traineri, cu durata de 1 oră, care îți oferă ocazia să explorezi situații pucntuale din viața ta și să primești sprijin dedicat.

Cercuri de coaching

Cercuri lunare de coaching deschise întregului grup, practice, online, cu durata de 1 oră și jumătate, împreună cu colegii tăi, pentru inspirație reciprocă.

Parteneriat empatic

Partener de empatie cu care să exersezi și să deprinzi abilitatea de bază a ascultării empatice, în timp ce primești sprijin și spațiu să simți, să gândești și să te conectezi la lumea ta interioară.

Exprimare prin Jurnal

Îndrumare privind practica jurnalului, în care să-ți setezi obiective și să-ți urmărești progresul într-o formă potrivită cu stilul, cu direcția și cu ritmul tău.

Nu ești încă sigur(ă) că ți se potrivește acest program? 

Apasă pe butonul de mai jos și scrie-ne un email, putem stabili o întâlnire de conectare și claritate, ca să vezi dacă rezonăm și dacă acest program este pentru tine.

Traineri


Oana Răgălie

Trainer certificat Comunicare Nonviolentă

După 10 ani în care a lucrat în domeniul financiar-bancar, în vânzări și dezvoltare de strategie de business, Oana a decis să își dedice timpul și energia unor domenii prin care a simțit că poate să contribuie cu sens la viață și în societate.

Oana practică Comunicarea Nonviolentă din 2017, susține cursuri pentru adulți interesați de propria dezvoltare personală din 2018. În martie 2022, a obținut certificarea internațională ca trainer în Comunicare Nonviolentă, sub egida Center for Nonviolent Communication din SUA.

După o formare de 4 ani, Oana a obținut și certificarea ca terapeut în regresie reconectivă, prin Institutul Român de Terapie prin Regresie. 

Instrumentele învățate în aceste două domenii se împletesc armonios în munca Oanei cu grupuri, cât și în întâlniri 1 la 1, de coaching empatic și de însoțire a oamenilor cu care lucrează în procesele de vindecare. 

Oana a fost trainer în cadrul a trei dintre edițiile online a programului Extraordinary Relationships (varianta originală, în engleză a prezentului program), însoțind peste 40 de participanți în călătoria lor de 6 luni.

 Ea este pasionată de susținerea și însoțirea oamenilor de a trece prin procese de exprimare a emoțiilor grele (furie, vină, rușine) pentru a ajunge la miez – nevoile neîmplinite – și la o relație autentică și cu compasiune față de propria persoană și, implicit, cu cei din jur.

Raluca Sadula

Trainer certificat Comunicare Nonviolentă

A învățat să descopere bucuria și tihna din lucrurile mici în viață – zâmbetul fiului său când se trezește, o cafea în miezul unei zile de lucru cu o prietenă, o seară liniștită privind cerul, o strângere de mână caldă – după ce și-a petrecut o perioadă de timp într-un mediu competitiv, rigid, care îi aducea, pe de o parte, stabilitate, pe de altă parte, își pierdea o parte de vitalitate, deschiderea și curiozitatea față de sine și față de cei din jur.

În căutarea de a se împrieteni cu ea însăși, s-a apropiat de comunicarea nonviolentă care o susține zilnic în această explorare începând cu 2017 și în care a găsit una dintre aspirațiile care o ghidează – „Acolo, afară, dincolo de ce e bine și dincolo de ce e rău există un câmp imens. Ne vom întâlni acolo” Rumi

În prezent, este trainer recomandat în comunicare nonviolentă, psihoterapeut în formare în terapie prin joc și dramaterapie, analiză tranzacțională și Somatic Experiencing și facilitează grupuri de suport pentru părinți, grupuri de explorare pentru adulți prin terapie prin joc, grupuri pentru părinți “Cercul Siguranței” și ședințe individuale de consiliere dezvoltare personală. Dincolo de rolurile sale profesionale, Raluca crede într-o abordare holistică care are în centru umanitatea omului din fața sa. Își dorește să susțină cât mai multe persoane interesate în drumul de a găsi căi pentru a trăi viața cu vitalitate și autenticitate și să îi ajute în a-şi păstra încrederea și speranța că nu e niciodată prea târziu pentru a crea punți către noi înșine.

Ștefana Forgaciu

Trainer în certificare Comunicare Nonviolentă

Preocupată de o viață trăită cu sens, Ștefana creează spații de transformare, dezvoltare, educație și învățare atât pentru adulți, cât și pentru copii. 

Formator acreditat ANC și instructor de tabere și programe outdoor din 2012, Ștefana utilizează joaca, învățarea experiențială și educația nonformală ca metode principale de (auto)cunoaștere și creștere. Experiența sa în numeroase programe de studii și training-uri internaționale, alături de formarea timpurie în coaching după metoda NLP (Institut Kutschera, Vienna), o ajută să fie creativă și empatică în munca sa cu oamenii.

Din 2020 a început să utilizeze tot mai mult Comunicarea Nonviolentă în atelierele pe care le facilitează. Intenția ei este să aducă blândețea, empatia și compasiunea în relațiile interumane, astfel încât oamenii să se bucure de mai multă apropiere, deschidere și armonie în interacțiunile lor.

Pentru a stimula și a simplifica procesul de integrare a acestei căi în viețile noastre, Ștefana a co-creat un instrument concret de lucru cu sinele – un Jurnal de Empatie bazat pe principiile Comunicării Nonviolente. În plus, este implicată în organizarea de evenimente tematice dedicate publicului larg sau comunității restrânse de practicanți ai Comunicării Nonviolente.

Cost


 Investiția financiară în acest program este gândită pentru a oferi atât accesibilitate ție, cât și sustenabilitate trainerilor și onorare a experienței și energiei depuse ca acesta să ajungă la tine.

Variante de plată:

 » 3875 RON – plata integrală

 » 4200 RON – plata în 4 tranșe a câte 1050 RON

 Ce primești?

~ acces la cele 6 module de training online

~ 3 sesiuni individuale de coaching cu unul dintre cei doi traineri certificați

~ acces la temele bilunare (exemple: Gestionarea furiei, rușinii și vinovăției; Vulnerabilitate versus slăbiciune; Cum pui limite și spui Nu?; Repararea relației după deconectare; Recunoștința și aprecierea în relații)

~ participarea la cercurile de coaching lunare

~ parteneriat de empatie și susținere, alături de un alt participant la program

~ acces la grup de Whatsapp de susținere și împărtășire împreună cu ceilalți participanți

~ exerciții ghidate de explorare a propriilor teme de lucru, fie în jurnal, fie alături de partenerul de empatie

~ programul reprezintă 7 zile de training cu traineri certificați, utile pentru cei care sunt în procesul de certificare ca trainer CNV.

Dacă investiția financiară este mai mult decât îți permiți în acest moment sau preferi o altă modalitate de plată, scrie-ne pentru a găsi împreună o soluție care funcționează pentru toată lumea.


Testimoniale


Programul mi-a adus revelații, descoperiri și îmbunătățirea relațiilor: cu mine și în relațiile alese ca fiind importante.

Mi-a adus conectare cu mine, m-am descoperit și am învățat cum să mă raportez la nevoile mele și mai ales cum să le exprim și cum să îmi ofer empatie.

Mi-a adus mai multă conectare în relații, prin înțelegerea faptului că și ceilalți au propriile nevoi, uneori diferite de ale mele și cum să ne îndeplinim propriile nevoi.

Am mai luat din acest program importanța intenției de conectare și conștientizarea alegerilor.

Apreciez modul în care a fost organizat, tematica programului, modul în care trainerii au reușit să unească toți participanții la program și să creeze conectare.

Lucreția Nicolaescu

Structura programului este inteligent construită, cu practică și teorie, complexe, îmbinate astfel încât participanții să învețe, să absoarbă și să pună în practică informațiile, în ritm propriu.

Mi-a plăcut comunitatea de suport pe care am creat-o împreună. Mi-a plăcut spațiul sigur care ne-a încurajat să ne arătăm așa cum suntem, cu umbra și lumina noastră.

A fost o călătorie transformațională, care mi-a arătat părți din mine pe care le-am ignorat multă vreme și care aveau nevoie să fie văzute și îmbrățișate.

Mă simt recunoscătoare dincolo de cuvinte și cred că acest program este potrivit oricui valorizează conexiunea umană autentică și profundă.


Ștefana Forgaciu

Am încheiat programul cu o nouă capacitate în corp: aceea de a asculta, a asculta cu adevărat, a reuși să-l văd pe cel din fața mea și să-l aud, să-l observ și să-i simt prezența și energia dincolo de tot zgomotul avut anterior în capul meu.

S-a creat un spațiu în creierul meu datorită practicilor CNV și îi observ beneficiile în fiecare clipă a vieții mele.

Relațiile din jurul meu sunt mai profunde, mai strânse, deoarece am ajuns, datorită învățării nevoilor, să pot comunica mai clar și limpede ceea ce simt, să fiu mai conectată la propria persoană și mai conștientă de acest lucru, având beneficii nenumărate în relația cu mine însămi și cu cei din jurul meu.


Raluca Ungureanu

Programul Relații Extraordinare a fost testat de-a lungul timpului și adaptat nevoilor participanților, pentru a aduce transformări vizibile în viața ta!

0
Ani de când programul a fost creat și susținut fizic sau online
0
Participanți au beneficiat de această călătorie transformațională
0
Ani de experiență a trainerilor în lucrul cu CNV și cu grupuri