web analytics

Ștefana Forgaciu 

Preocupată de o viață trăită cu sens și contribuție, Ștefana creează spații de transformare, dezvoltare, educație și învățare atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Formator acreditat ANC și instructor de tabere și programe outdoor din 2012, Ștefana utilizează joaca, învățarea experiențială și educația nonformală ca metode principale de (auto)cunoaștere și creștere. Experiența sa în numeroase programe de studii și training-uri internaționale, alături de formarea în coaching (Institut Kutschera, Vienna), o ajută să fie creativă și empatică în munca sa cu oamenii.

Din 2020 utilizează tot mai mult Comunicarea Nonviolentă în programele pe care le ghidează, iar din 2023 a început procesul de certificare internațională cu  CNVC. În plus, este implicată în organizarea de evenimente tematice dedicate publicului larg sau comunității restrânse de iubitori ai Comunicării Nonviolente – precum festivaluri, tabere și activități cu ocazia Zilei Nonviolenței. Intenția Ștefanei este să aducă blândețea, empatia și compasiunea în relațiile interumane, astfel încât oamenii să se bucure de mai multă apropiere, deschidere și armonie în interacțiunile lor.

Ștefana crede cu tărie că această cale ne poate aduce mai aproape unii de ceilalți și poate contribui la o stare de împlinire profundă, datorată noilor relații cu noi înșine și cu cei din jurul nostru.