web analytics

Pasionată de diversitate și de interacțiunile umane cu sens, Ștefana creează spații de transformare, dezvoltare și învățare atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Formator acreditat ANC și instructor de tabere și programe outdoor din 2012, Ștefana utilizează joaca, învățarea experiențială și educația nonformală ca metode principale de (auto)cunoaștere și creștere. Experiența sa în programe de studii și training-uri internaționale, alături de formarea timpurie în coaching după metoda NLP (Institut Kutschera, Vienna), o ajută să fie creativă și empatică în acest parcurs.

Din 2020 a început să aprofundeze Comunicarea Nonviolentă și de atunci facilitează sub supervizare atât grupe de studiu în CNV, cât și sesiunile de practică din cadrul  Cursului de Compasiune creat de Thom Bond . În plus, este implicată în organizarea de evenimente tematice dedicate publicului larg sau comunității restrânse de practicanți ai CNV.

Ștefana crede cu tărie că această cale ne poate aduce mai aproape unii de ceilalți și poate contribui la o stare de împlinire profundă, datorată noilor relații cu noi înșine și cu cei din jurul nostru. Din dorința de a simplifica procesul de integrare a CNV în viețile noastre, Ștefana a creat, împreună cu alți doi colegi, un instrument concret de lucru cu sinele – un Jurnal de Empatie bazat pe principiile CNV. Acest caiet de practică poate fi folosit de toți cei care doresc să-și exploreze laturi ale propriei ființe, inițiați sau neinițiați în CNV, cu scopul de a îmbrățișa compasiunea și empatia în viața de zi cu zi.