web analytics

Oana Ragalie

După 10 ani în care a lucrat în domeniul financiar-bancar, în vânzări și dezvoltare de strategie de business, Oana a decis să își dedice timpul și energia unor domenii prin care a simțit că poate să contribuie cu sens la viață și în societate.

Oana practică Comunicarea Nonviolentă din 2017, susține cursuri pentru adulți interesați de propria dezvoltare personală din 2018. În martie 2022, a obținut certificarea internațională ca trainer în Comunicare Nonviolentă, sub egida Center for Nonviolent Communication din SUA.

După o formare de 4 ani, Oana a obținut și certificarea ca terapeut în regresie reconectivă, prin Institutul Român de Terapie prin Regresie. 

Instrumentele învățate în aceste două domenii se împletesc armonios în munca Oanei cu grupuri, cât și în întâlniri 1 la 1, de coaching empatic și de însoțire a oamenilor cu care lucrează în procesele de vindecare. 

Oana a fost trainer în cadrul a trei dintre edițiile online a programului Extraordinary Relationships (varianta originală, în engleză a prezentului program), însoțind peste 40 de participanți în călătoria lor de 6 luni.

 Ea este pasionată de susținerea și însoțirea oamenilor de a trece prin procese de exprimare a emoțiilor grele (furie, vină, rușine) pentru a ajunge la miez – nevoile neîmplinite – și la o relație autentică și cu compasiune față de propria persoană și, implicit, cu cei din jur