web analytics

Adriana este din Cluj-Napoca. Este mama a doi copii, datorită cărora a descoperit Comunicarea Nonviolentă în 2011. A folosit pe plan personal această abordare, atât în relația cu sine, cât și în relația cu copiii și soțul ei, având astfel claritatea să ia pentru ea și familia ei unele decizii care le-au crescut calitatea vieții.

Din 2016 a început să țină cursuri, iar din 2019 este trainer certificat de Center for Nonviolent Communication din SUA.

Intenția ei este să aducă sprijin și contribuție în familiile interesate de creștere și dornice să clădească relații bazate pe apropiere, respect, iubire. Își dorește să contribuie la schimbarea mentalității părinților spre o direcție plină de compasiune pentru toată lumea.

De aceea, Adriana oferă cursuri de Comunicare Nonviolentă pentru părinți, dar și pentru relația cu noi înșine, grup de sprijin pentru părinți și/ sau educatori. Împreună cu Manuela Murariu este implicată în traducerea în limba română a unor materiale de CNV atât pentru adulți, cât și pentru copii.