web analytics

Ian Peatey s-a născut în Marea Britanie și, din anul 2001, lucrează cu metoda Comunicării Nonviolente în organizații, cursuri deschise și tabere de familie. A studiat cu Marshall Rosenberg, doctorul în psihologie care a pus bazele acestei filozofii, și este trainer certificat al Center for Nonviolent Communication din Statele Unite ale Americii.

Are peste 12 ani de experiență ca trainer pentru organizații precum PricewaterhouseCoopers, Comisia Europeană, British Telecom, Telos Partners, Decathlon, NN Insurance, ING. Pasiunea lui este implementarea Comunicării Nonviolente în mediul de afaceri.

În anul 2012 a demarat programul Getting Started in NVC, o serie de trei cursuri menite să-i sprijine pe cei ce doresc să integreze Comunicarea Nonviolentă în viața personală, iar apoi să o împărtășească și altora. Recent, programul a fost revizuit și asăzi îl găsim sub denumirea de Extraordinary Relationships, un training intensiv de 6 luni în care participanții învață aplicând principiile CNV în trei relații semnificative din viața lor.

Din anul 2016, Ian lucrează și ca team coach al Entrepreneurship Academy, unde ghidează un grup de studenți în arta colaborării și a creării de afaceri bazate pe valori și principii morale solide.

Este, de asemenea, partener în organizația de coaching prin abordarea Solution Focus, Solution Surfers Romania