web analytics

Raluca Sadula

 A învățat să descopere bucuria și tihna din lucrurile mici în viață – zâmbetul fiului său când se trezește, o cafea în miezul unei zile de lucru cu o prietenă, o seară liniștită privind cerul, o strângere de mână caldă – după ce și-a petrecut o perioadă de timp într-un mediu competitiv, rigid, care îi aducea, pe de o parte, stabilitate, pe de altă parte, își pierdea o parte de vitalitate, deschiderea și curiozitatea față de sine și față de cei din jur.

 În căutarea de a se împrieteni cu ea însăși, s-a apropiat de comunicarea nonviolentă care o susține zilnic în această explorare începând cu 2017 și în care a găsit una dintre aspirațiile care o ghidează – „Acolo, afară, dincolo de ce e bine și dincolo de ce e rău există un câmp imens. Ne vom întâlni acolo” Rumi

 În prezent, este trainer recomandat în comunicare nonviolentă, psihoterapeut în formare în terapie prin joc și dramaterapie, analiză tranzacțională și Somatic Experiencing și facilitează grupuri de suport pentru părinți, grupuri de explorare pentru adulți prin terapie prin joc, grupuri pentru părinți “Cercul Siguranței” și ședințe individuale de consiliere dezvoltare personală. Dincolo de rolurile sale profesionale, Raluca crede într-o abordare holistică care are în centru umanitatea omului din fața sa. Își dorește să susțină cât mai multe persoane interesate în drumul de a găsi căi pentru a trăi viața cu vitalitate și autenticitate și să îi ajute în a-şi păstra încrederea și speranța că nu e niciodată prea târziu pentru a crea punți către noi înșine.